Embedded Solutions
Archive > D&E Update en Uitnodiging

D&E Update en Uitnodiging

Release date: 10/26/2015 2:33:06 PM

Op woensdag 4 november vindt het Design Automation & Embedded Systems Event plaats in het 1931 Congresscentrum Brabanthallen te Den Bosch.

Tijdens dit event worden toepassers en ontwikkelaars van embedded systemen meegenomen in de laatste technologieën en nieuwste innovaties uit de hig tech embedded industrie. Behalve een uitgebreide kennismarkt staat u een hoogwaardig lezingenprogramma te wachten verdeeld over de thema’s: FPGA/Security, Embedded, Internet of Things, PCB Technologieën en Testen van hard- en software.

Logic Technology levert een gedurfde bijdrage aan het lezingenprogramma op het gebied van functioneel testen van hardware, getiteld; “Functioneel Testen van hardware – Dit kan beter!”. De presentatie wordt om 11.15 uur gegeven door André De Ceuninck, Product Manager.

Wij nodigen u namens Logic Technology van harte uit om de lezing van André bij te wonen en een bezoek te brengen aan het D&E event 2015. In onze stand demonstreren wij één van de toepassingen uit de lezing van André, middels de J-testr, tevens kunt u kennismaken met de boards en kits van emtrion en de development tools van Intel.

U kunt zich kosteloos aanmelden voor een bezoek aan het D&E event, door gebruik te maken van de unieke registratiecode van Logic Technology.

Registratiecode: DE3053

Tevens kunt u zich tijdens het D&E event uitgebreider informeren over de vacature “Sales Engineer” bij onze vacature coach, Rudi Willemsen.


Wij zien u graag op 4 november in Den Bosch.

Met vriendelijke groet,

Logic Technology B.V.


Banner-DE_600-(1).png

  emtrion_150_T.png    Logo-Eiger-Design_150_T.png    intel_rgb_80_T.png